Hem sohbet hem dil öğrenmek ister misiniz?

Yeni arkadaşlar ile tanışıp, sohbet edip ayrıca yeni diller öğrenmek ister misiniz?


Artık sohbet odaları, sosyal paylaşım siteleri ve özellikle yabancı sosyal paylaşım siteleri çok popüler oldu. Bu durum ile birlikte ülkemiz de artık dil öğrenmek isteyenler de bu Chat sitelerin de arkadaş arayışında. İster sohbet ister bilgi paylaşımı için kullanılan bu siteler birçok kişi için bulunmaz bir nimet. Peki hangi siteye kayıt olmalıyım, hangi sitede dil öğrenebilirim, hangi sitede sohbet edebilirim diyorsanız, bu yazı sizin için.
Hepsi güvenli ve kullanılan sitelerdir. Unutmayın her site de virüs tehlikesi bulunabilir. Bundan dolayı bilinen siteleri kullanmalısınız.

1)      Daha çok arkadaş edinmek ise niyetiniz sizin önereceğim site ICQ
Nedeni ise bu sistem daha çok uygulama olarak kullanabilir aynı zamanda telefondan da indirip mesajlaşmanın verdiği imkanları sunuyor.
Ayrıca Mac Android gibi farklı çeşitleri var indirmek için.
İster bilgisayarınıza indirip gerek küçük hareketli efektler gönderebilir, isterseniz kendi hafızanızdan resimler paylaşabilirsiniz. İsterseniz telefonunuzdan bu özellikleri kullanıp hem de dışarıda iken bile online olabilirsiniz. Ayrıca bu sitede kamera yardımıyla videolu olarak görüşme yapabiliyorsunuz.
Hem de ücretsiz!






2)      Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinin bilgilerini kullanarak girebileceğimiz sohbet sitesi İnterpals
   Hem dil öğreneyim hem beni uğraştırmasın üye olmak için dersen sizin çok uygun bir sohbet sitesi. Sosyal arkadaşlık sitelerinde, yabancı sosyal paylaşım sitelerinde ilk sıralarda olan interpal hem kullanımı kolay hem de büyük bir kitleye hitap etmektedir.


3)      Profil fotoğraflarından yola çıkarak ve lokasyonlarını görebildiğin profillerden sen istediğin arkadaşın ile sohbet edebileceğin güzel bir site  Lets Pals
Lokasyon ve bunun ile birlikte birçok bilgileri girerek bir profil oluşturup arkadaşlarınla konuşup istediğin dili konuşabilen, istediğin ülkedeki bir arkadaşınla konuşabilirsin. Blog ve fotoğraf bölümleri de mevcut bu şekilde hem güzel paylaşımlar da bulunabilir hem de içeriklere ulaşabilirsiniz.

Kullanımı oldukça kolay olan siteye girmek için ne bekliyorsun?
Sohbet odaları ve sosyal paylaşım sitesi olan lets pals ücretsizdir.









4)      Eğer aradığınız bir sohbet Chat odası ve sosyal arkadaşlık sitesi, yabancı sosyal paylaşım sitesi ise Penpaland
Bilgilerine konuştuğun ve öğrendiğin dili de eklediğin bu site de ise bilgisayar üzerinden iletişim sağlıyorsun. Uygulama kolay fakat sadece bilgisayar üzerinden olduğu için sen sadece online iken bildirim alabiliyorsun.
Tüm dünyadan arkadaş edinebilir, yeni diller keşif edebilirsiniz.



Güzel sohbetler dilerim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pizza Locale

Tuğba Ünsal'ın müthiş seçimleri